Stále žijem / Updates…

Ahojte, Som rád že čítate môj ďalší post 😉

Ešte stále žijem a tak som sa po dlhom čase rozhodol zas napísať nejaký „pekný“ príspevok. Popravde, ani ja sám neviem o čom by tento príspevok mal byť keďže moja návšteva je tak maximálne Google Analytics alebo bot spamujúci reklamu na Viagru ktorý si myslí že si naspamuje nejakú reklamu. Tak aby bol spokojný uverejním ho sem:

W2017-04-03_01-17-48

(Keďže komentáre mi chodia mailom tak viem že veľa ich nechodí.. Až dva. Nejaké takéto spamujúce…)

Od posledného príspevku už mám aj Twitter: @tigrik626 kde sa snažím občas niečo napíšem čo aj tak nikoho nezaujíma (Teda, ako čo). Tak isto od posledného príspevku som na SOŠ-IT v Bratislave (Kde som aj na internáte) takže si užívam výhody veľkého mesta. Pôvodne som mal v pláne napísať aj príspevok o prvom dni/týždni v škole ale nejako nevydal čas a keď som aj nejaký ten čas našiel tak som ho investoval do inej činnosti, najčastejšie spánku. Ako aj teraz. Asi 20min listujem random maily pričom by som mohol dopísať tento príspevok. Ešte som plánoval príspevok „Ako nainštalovať Debian 8 na Destkop“ ktorý pravdepodobne ešte vydám. Od posledného príspevku som ešte začal pracovať s portálom  MinecraftCentrála.sk kde momentálne sa nachádzam na Servery Build & Fun ako Moderátor, spravujem ich plug.dj komunitu + Discord a samozrejme sa venujem podpore na Live chate (Aj keď tam veľmo niesom). Takže ak by si niekto mal chuť zahrať Minecraft tak doporučujem pozrieť. Začal som sa trošku venovať PHP Frameworku Nette ale myslím že na to budem potrebovať poriadne pozrieť aby som sa niečo naučil.

Tak a myslím že to by bolo aj všetko. Vzhľadom na to že som nemal vôbec nič pripravené tak si myslím že som to zvládol úplne v pohode niečo napísať. Ešte na záver pár obrázkov k FB Funpage Miluješ ma? z mojej dieľne:

large201602251542

IDKPic

Ďakujem za prečítanie príspevku. Ak ťa niečo zaujalo tak kľudne napíš do komentárov. Vidíme sa pri ďalšom príspevku 🙂

Related Posts

1 Comment

    tigrik je najlepsi

Comments are closed.